دوست دارم خیلی آخه ...

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

کوکوی جوانه ماش

چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۰۴:۳۰ ق.ظ

 

پخت کوکوی جوانه ماش,طرز تهیه کوکوی جوانه ماش

طرز تهیه کوکوی جوانه ماش

 

مواد لازم برای کوکوی جوانه ماش ( 5-4 نفر) :

جوانه ماش  250 گرم 
 هویج رنده شده 400 گرم 
 ماست چکیده پاستوریزه 120 گرم 
 جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری 
بلغور گندم 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع سرخ کردنی 6-5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

روش تهیه کوکوی جوانه ماش :

بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.

 

در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

 

روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

 

کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.


آش ماش با کشک

بستنی وانیلی با ثعلب

فیش برگر ماهی

شیر برنج مکزیکی

طرز تهیه برگه زردآلو

  • نیوشا محمدی

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ

چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۰۴:۰۴ ق.ظ

 

پخت ته چین شوید باقلا با مرغ,طرز پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

طرز پخت ته چین شوید باقلا با مرغ

 

ته چین شوید باقالی یکی از آن دست ته چین هایی است که کلی طرفدار پرو پاقرض دارد و به اندازه باقالی پلو خوشمزه و مجلسی با دستور پختی آسان تر. در ادامه با طرز تهیه ان بیشتر آشنا خواهید شد همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ته چین شوید باقلا با مرغ :

برنج   ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ   ۲ عدد
 ماست ۱ پیمانه 
زعفران دم کرده  ۶ قاشق سوپخوری 
باقلا پخته ۱ پیمانه
شوید خشک ۱/۲ پیمانه
سینه مرغ پخته ۱ عدد
پیاز سرخ شده ۲ عدد
نمک و روغن به مقدار لازم
کره به مقدار لازم

 

طرز تهیه ته چین شوید باقلا با مرغ :

برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.

 

در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.


ساندویچ مرغ مکزیکی تنوری

ماست بستنی خانگی

فینگر فود رانگون

محلبی پسته

ته چین شوید باقلا با مرغ

  • نیوشا محمدی

خورش هویج ترکی

يكشنبه, ۸ مهر ۱۳۹۷، ۰۲:۳۲ ق.ظ

دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه

خورش هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , آموزش خورش هویج ترکی

اگر شما هم نام خورش هویج ترکی را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه

اگر طالب غذاهای ترکی هستید می توانید این خورش لذیذ را هم در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید…..

مواد لازم برای تهیه خورش هویج ترکی :

هویج خلال شده :♦: 1 کیلوگرم

گوشت :♦: ماهیچه نیم کیلو

پیاز :♦: 1 عدد

گوجه فرنگی :♦: 3 تا 4 عدد

لیمو عمانی :♦: 2 تا 3 عدد

آب گوشت :♦: یک لیوان و نیم

روغن مایع :♦: به اندازه کافی

نمک ، قلقل ، زرد چوبه ، دارچین و زعفران :♦: به مقدار لازم

خورش هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , آموزش خورش هویج ترکی

دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه

طرز تهیه خورش هویج ترکی :

هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود.

سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود.

گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.

خورش هویج ترکی , طرز تهیه خورش هویج ترکی , آموزش خورش هویج ترکی

دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه

بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده

(اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)

و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم.

سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.


خورش گل کلم مجلسی

خورش هویج ترکی

خورش فسنجان با گوشت

خورش ریواس ترش

  • نیوشا محمدی

آش کشکبا

پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۶ ق.ظ

آموزش و طرز تهیه آش کشکبا بسیار خوشمزه مخصوص فصل پاییز

طرز تهیه آش کشکبا

» برای این پست آموزش طرز تهیه آش کشکبا خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی، این پست را دنبال کنید. این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

مواد لازم آش کشکبا

اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو گرم
جو پخته شده یک و نیم لیوان
کشک یک کیلو گرم
پونه کوهی یا نعنا داغ  یک قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده ۲ عدد
گوشت چرخ کرده به میزان لازم (در صورت تمایل)
نمک به میزان لازم

 طرز تهیه آش کشکبا

  • برای تهیه آش کشکبا خوشمزه ابتدا باید جو را به مدت چند ساعت در آب بخیسانید سپس آن را آب کشی کنید و در قابلمه ای بپزید.
  • بعد از پخت کامل جو آن را به وسیله گوشکوب یا چرخ گوشت حسابی له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به مواد اضافه کنید.
  • اگر احساس کردید آش سفت شده است مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
  • نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. حالا آش را بچشید و اگر به نمک احتیاج داشت نمک را اضافه کنید. حواستان باشد به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
    همچنین بخوانید:  دستور تصویری طرز تهیه دلمه قالبی برگ مو خوشمزه و مجلسی
  • گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه درست کنید و در روغن سرخ کنید و در چند دقیقه آخر به آش اضافه کنید. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.


شیلا خداداد خندوانه
  • نیوشا محمدی