کوکوی جوانه ماش
چهارشنبه, ۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۰۴:۳۰ ق.ظ
طرز تهیه کوکوی جوانه ماش
مواد لازم برای کوکوی جوانه ماش ( 5-4 نفر) :
جوانه ماش | 250 گرم |
هویج رنده شده | 400 گرم |
ماست چکیده پاستوریزه | 120 گرم |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
بلغور گندم | 5 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن مایع سرخ کردنی | 6-5 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش تهیه کوکوی جوانه ماش :
بلغور گندم را در آب جوش بریزید تا چند دقیقه جوش بزند. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. جوانه ماش را نیز بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن نیز گرفته شود.
در یک ظرف هویج، جوانه ماش (در صورت تمایل آن را خرد کنید)، بلغور گندم، ماست چکیده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. در آخر هم جعفری را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
روغن را در تابه گرم کنید. مایه آماده شده کوکو را در تابه بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو را می توانید با سس مایونز سرو کنید.
آش ماش با کشک
بستنی وانیلی با ثعلب
فیش برگر ماهی
شیر برنج مکزیکی
طرز تهیه برگه زردآلو
- ۹۷/۰۷/۱۸