خورش هویج ترکی
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
اگر شما هم نام خورش هویج ترکی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
اگر طالب غذاهای ترکی هستید می توانید این خورش لذیذ را هم در منزل تهیه کرده و نوش جان کنید…..
مواد لازم برای تهیه خورش هویج ترکی :
هویج خلال شده :♦: 1 کیلوگرم
گوشت :♦: ماهیچه نیم کیلو
پیاز :♦: 1 عدد
گوجه فرنگی :♦: 3 تا 4 عدد
لیمو عمانی :♦: 2 تا 3 عدد
آب گوشت :♦: یک لیوان و نیم
روغن مایع :♦: به اندازه کافی
نمک ، قلقل ، زرد چوبه ، دارچین و زعفران :♦: به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
طرز تهیه خورش هویج ترکی :
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود.
سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود.
گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
دستور پخت و طرز تهیه خورش هویج ترکی ( تبریزی ) با گوشت ماهیچه
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده
(اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)
و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم.
سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
خورش گل کلم مجلسی
خورش هویج ترکی
خورش فسنجان با گوشت
خورش ریواس ترش
- ۹۷/۰۷/۰۸