آش کشکبا
پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۶ ق.ظ
آموزش و طرز تهیه آش کشکبا بسیار خوشمزه مخصوص فصل پاییز
» برای این پست آموزش طرز تهیه آش کشکبا خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم. برای مشاهده این آموزش آشپزی، این پست را دنبال کنید. این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.
مواد لازم آش کشکبا
اسفناج یا برگ چغندر | یک کیلو گرم |
جو پخته شده | یک و نیم لیوان |
کشک | یک کیلو گرم |
پونه کوهی یا نعنا داغ | یک قاشق غذاخوری |
پیاز سرخ شده | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | به میزان لازم (در صورت تمایل) |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه آش کشکبا
- برای تهیه آش کشکبا خوشمزه ابتدا باید جو را به مدت چند ساعت در آب بخیسانید سپس آن را آب کشی کنید و در قابلمه ای بپزید.
- بعد از پخت کامل جو آن را به وسیله گوشکوب یا چرخ گوشت حسابی له کنید. اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد. سپس کشک را به مواد اضافه کنید.
- اگر احساس کردید آش سفت شده است مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
- نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب
هم بزنید تا ته نگیرد. حالا آش را بچشید و اگر به نمک احتیاج داشت نمک را
اضافه کنید. حواستان باشد به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه
کنید تا آش شور نشود.همچنین بخوانید: دستور تصویری طرز تهیه دلمه قالبی برگ مو خوشمزه و مجلسی
- گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته ریزه درست کنید و در روغن سرخ کنید و در چند دقیقه آخر به آش اضافه کنید. بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
- ۹۷/۰۷/۰۵